Megújult külső

Kedves Látogató!

Megújult külsővel jelentünk meg, a honlap tartalma is megváltozott. Szolgáltatásainkat a továbbiakban is folyamatosan bővítjük.

Az Ambient Coach Hiungary Kft. módosította a weboldalait, ennek következtében a nyújtott szolgáltatások, a webdesign is változott, frissült.
Ezúton szeretnénk értesíteni kedves partnereinket és a cégünk iránt érdeklődőket, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások az alábbi weboldalakon érhetőek el:

“The coachings world – A coaching világa ” honlapon, minden, a coachinghoz kapcsolódó tevékenység, eszköz, szolgáltatás elérhető, többek között coachközvetítő, coach képzések, eszközök, szobák, rendezvényhelyszínek, stb.
A honlap elérhetősége : www.thecoachingsworld.com

Az “Online officepoint – Online irodapont” weboldal is megújult külsővel és bővült tartalommal áll az Önök rendelkezésére. A weboldalon elérhetővé vált többek között, pár nap alatt elkészülő, kedvezményes konstrukciójú weboldal készítés is.
A honlap elérési útvonala:www.onlineofficepoint.com

Az ambient coachinghoz kapcsolódó szolgáltatások továbbra is az “Ambientcoach” weboldalon találhatóak meg.
Az ambientcoach.com elérési útvonala: www.ambientcoach.com

Várjuk jelentkezését akár magánszemélyként, akár munkaadóként keres megoldást,Látogasson el weboldalainkra, melyeknek szolgáltatásait a jövőben is bővíteni, színesíteni fogjuk!